Tuinaanleg provincie Groningen – het grovere werk vlot uitgevoerd

Voorbereiding op hovenier en/of stratenmaker

Kielman grondverzet levert tuinaanleg in geheel Groningen, en in overleg ook op grotere afstand. Een hovenier of stratenmaker kan de geplande werkzaamheden pas goed uitvoeren als de voorbereiding hierop juist en op maat is. Kielman Grondverzet heeft alle benodigde materialen in verschillende formaten beschikbaar om deze voorbereiding vlot en vakkundig uit te voeren. Er wordt samengewerkt met zowel hoveniers als stratenmakers, maar ook houtkapbedrijven of schuur- en loodsbouwers kunnen bij ons terecht. Deze samenwerking komt bij het ene project vanuit de uitvoerende partij, en bij het andere project uit de voorbereidende partij, dit is afhankelijk van de situatie. Als collega-ondernemer of als particuliere opdrachtgever kunt u bijvoorbeeld denken aan de volgende werkzaamheden:

Foto’s tuin laten aanleggen Groningen

Compleet tuinaanleg – van overwoekering naar oplevering

Een benadering op maat: doen wat bij u past.

Voordat de daadwerkelijke nieuwe tuinaanleg of vervanging van het gazon plaats kan vinden, vindt er verhelderend overleg plaats. Dit biedt duidelijkheid en zorgt voor een oplevering van het project in overeenstemming met de verwachting. Kielman Grondverzet gaat na een eerste kennismaking graag met u in gesprek over verschillende benaderingen, waarin ook de adviserende rol ingenomen wordt. Niet alleen het uiteindelijke plaatje telt. Zaken als onderhoudsgemak, advies met betrekking tot beplanting en de mogelijke aanleg van een bepaald type passende (sier)bestrating komen aan bod. Direct van start? Ga naar contact.

Nader toegelicht: Gazonvervanging, aanleg en onderhoud

Start een nette tuin met weinig onderhoud!

Het vervangen van een compleet gazon lijkt een omvangrijke klus, waarbij er ontzettend veel rotzooi, chaos en zand op de betreffende plek ontstaat. Dit valt echter reuze mee. Door de inzet van een (mini) graafmachine i.c.m. een grote frees kan er relatief snel een geschikt zandbed op bijna iedere gewenste hoogte of diepte gerealiseerd worden. Nadat de grove lijnen uitgezet zijn, wordt de kopeg-zaaimachine ingezet om het geheel vlot, egaal en met het gewenste type gras in te zaaien. Afhankelijk van de tijd van het jaar (bij gras voornamelijk voor- en najaar) adviseren wij graag over beregening, kalk, (kunst)mest en de invloed hiervan op het nieuw aangelegde gazon. Direct starten met het laten uitvoeren van tuinaanleg? Wij zijn u graag van dienst!

Foto’s – Gazonvervanging, Tuinaanleg & Onderhoud

Plaats uw aanvraag voor tuinaanleg online