Het uitgraven van tuinhuis, schuur- en/of loodsfunderingen

Kielman Grondverzet werkt vlot en nauwkeurig

Op het moment dat u een tuinhuis, schuur of loods bij uw woning of bedrijfspand wilt zetten, is het verstandig om goed voorbereid te starten. Een prachtige loods of schuur staat zonder goede fundering op los zand, waardoor het risico op (gedeeltelijke) verzakking reëel is. Niet de bedoeling dus. Kielman grondverzet denkt met u mee over de funderingsstrook en hoe deze het eenvoudigst en best gezet kan worden.

Funderingsstrook laten uitgraven in Groningen

Voordat er een betonstrook en eventueel vuilmetselwerk geplaatst kan worden, begint het zetten van een tuinhuis, schuur of loods met een (eenvoudige) tekening. Nadat het geheel uitgemeten is, is het zaak het geheel nauwkeurig en met de juiste marges uit te graven. Hiervoor is goed overleg en goed materieel altijd essentieel. De breedte van de funderingsstrook, de diepte van de fundering en het eventueel zetten van poeren onder deze strook wordt hierin meegenomen.

Schuur, loods of woning laten uitgraven?

Voor het grotere werk heeft Kielman Grondverzet Groningen het juiste materiaal in huis. Grote Doosan kranen maken ogenschijnlijk veel werk op basis van oliedruk een vlotte klus. Maar ook op moeilijk bereikbare plaatsen, bijvoorbeeld in een steeg of langs een smalle perceelrand, kan Kielman Grondvezet goed uit de voeten. Zie hiervoor de onderstaande foto’s. Omdat ieder project er één is, is het zaak om alle werkzaamheden op het gebied van perceel uitgraven Groningen gezamenlijk met u in kaart te brengen. Hiervoor is het opzetten van oriënterend contact de kortste klap. We staan u graag te woord!

Direct van start met de graafwerkzaamheden?

Wij vernemen het graag. Kielman Grondverzet is bereikbaar via 06-27320716. Uiteraard is het ook mogelijk om via onze website een aanvraag te plaatsen. Dan komen we binnen 24 uur bij u terug!