Tuin laten aanleggen in Stadskanaal, Hoogezand of Winschoten?

Kielman Grondverzet beschikt over alle nodige machines en materialen!

De uiteindelijke invulling van de tuin qua materialen, beplanting en bedekking is iets wat we bij Kielman Grondverzet niet uitvoeren. Hiervoor kunt u beter bij een gespecialiseerd hovenier aankloppen. Maar wat doen we wel? Kielman Grondverzet beschikt over een compleet machinepark waarbij grote percelen van 10.000m2 tot kleine voortuintjes van 30m2 op maat worden voorbereid op de komst van de hovenier of op uw eigen tuinidee. In veel gevallen houdt dit concreet in dat we vooral bij nieuwbouwwoningen de tuin op hoogte brengen met de juiste bodemlagen. Hiervoor leveren we bij Kielman Grondverzet diverse soorten bodem: puin, grind, geel zand, woudzand en zwart zand komen het vaakst voor.

Kielman Grondverzet – overwegingen bij het aanleggen van uw tuin.

Voordat we daadwerkelijk starten met het prepareren van de tuin, is het zaak dat het ontwerp doordacht neergezet wordt: niet alleen moet de tuin de gewenste uitstraling hebben, ook mag de praktische kant op het gebied van bereikbaarheid begaanbaarheid niet vergeten worden. Is er sprake van veiligheidsoverwegingen, bijvoorbeeld in verband met opgroeiende kinderen? Wordt er gebruik gemaakt van aanhangwagens en tuinmachines? Hoe combineer je het mooie met het praktische? Welke ondergrond is er geschikt voor welke doeleinden? Wat wilt u gaan planten en moet er ergens hoogte gezocht worden? In de loop der jaren hebben we een schat aan ervaring opgebouwd in diverse vraagstukken omtrent het opzetten van uw nieuwe tuin en hebben we hier een fraaie portfolio in weten op te bouwen, die we dan ook graag met u delen.

Kielman Grondverzet – de basis voor uw tuin op maat gelegd.

Nadat alle keuzes gemaakt zijn en duidelijk is wat er precies moet gebeuren, gaan we met de juiste machines van start. Op iedere schaal kunnen wij hierin voorzien: van rupskraan tot minigraver en van grote dumper tot kruiwagen. Alles passend en uiteraard netjes afgewerkt! Uw tuin laten voorbereiden in Stadskanaal, Hoogezand, Winschoten of de regio? Kielman Grondverzet is u graag van dienst!

Direct contact? Wij helpen u graag. Bel 06 27 32 07 16