Verharding door Kielman Grondverzet

Bestrating, Sierbestrating en Betonvoorbereiding

Bestrating en/of sierbestrating laten aanleggen in Groningen? Kielman Grondverzet is u graag van dienst. Zowel relatief kleine als grote projecten worden op maat door ons uitgevoerd. Kielman Grondverzet levert verharding in de vorm van bestrating en sierbestrating inclusief bijbehorende voorbereiding en het daadwerkelijke leggen. Afhankelijk van de situatie worden er voor aanvang duidelijke keuzes gemaakt, waarbij uitstraling, veiligheid, maar ook zaken als rijrichting en aanduiding aan bod komen. Bij het leveren van verharding kunt u denken aan de volgende werkzaamheden:

Foto’s Verharding

Machinaal bestraten Groningen

Als er meters gemaakt moeten worden!

Voor grotere projecten is machinaal bestraten een uitkomst. Echter, deze vorm van bestraten vergt een zeer goede voorbereiding. Het machinepark van Kielman Grondverzet Groningen is voorbereid op dergelijke situaties. Voor zowel het saneren van oudere bestrating als het uitvlakken van de te leggen oppervlakte en het daadwerkelijke bestraten kunt u bij ons terecht. Het aanbod van het totaalpakket maakt dat de werkzaamheden vlot uitgevoerd kunnen worden, zodat mogelijk ontstane overlast zoveel mogelijk beperkt wordt.

Foto’s machinaal bestraten Groningen

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: