Tuin laten afgraven in Winschoten, Heiligerlee of Scheemda

Voor nieuwbouw en renovatiebouw – Kielman Grondverzet

In geval van nieuwbouw of renovatiebouw is het aanleggen van een tuin in veel gevallen doorwerken in de creaties van anderen of het starten vanuit een blanco situatie.

Maar er is altijd grondverzet noodzakelijk om een goede voorbereiding op een prachtige tuin te realiseren. Kielman grondverzet heeft materieel in ieder formaat beschikbaar om alles voor de hovenier of uw eigen werkzaamheden voor te bereiden. Wij zetten de grove lijnen uit zodat u vervolgens de tuin op prachtige wijze in kunt (laten) richten. Middelgrote en grote percelen vanaf 1000 m2 zijn voor onze mobiele kranen en knikmops geschikt. Maar ook voor kleinere percelen, eventueel met nauwe doorgang, hebben we mini gravers en mini dumpers beschikbaar om de klus voor u uit te voeren.

Werkwijze en werkzaamheden

Nadat besproken is hoe de werkzaamheden plaats moeten vinden, wordt er een planning gemaakt waarbij er rekening gehouden wordt met levertijd, beschikbaarheid van materieel en uw eigen planning. Naast de breek-, graaf- en afvoerwerkzaamheden leveren wij ook materieel voor de grove opbouwfase; te denken aan geel zand, zwart zand, waterafvoerinstallaties en betonnen keerwanden. Ook steigers, vijvers en sterk glooiende perceelranden zijn voor ons geen probleem. Belangrijk is dat de werkzaamheden vooraf goed doorgesproken worden en dat de werkzaamheden tijdig netjes en goed worden geleverd. U kunt bij ons onder meer voor het volgende terecht:

  • Werkzaamheden voor minikraan, mobiele kraan, minishovel en dumper
  • Tuin laten voorbereiden voor hovenier
  • Tuin laten afgraven in Winschoten, Heiligerlee en Scheenmda
  • Het uitgraven van heggen, struiken en planten
  • Bemand huren van diverse kranen en zwaar materieel

Ook uw (nieuwbouw)tuin laten afgraven en in de basis laten inrichten? We horen het graag! Bel Kielman Grondverzet of ga naar contact.