Uw vijver uit laten graven in Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal of de regio?

Kielman Grondverzet werkt nauwkeurig en compleet!

Bij het uitgraven van uw vijver komt in veel gevallen meer kijken dan dat u aanvankelijk had verwacht. De graafwerkzaamheden zijn in de regel namelijk slechts een klein onderdeel van het gehele project. Allereerst is de bereikbaarheid van de vijver bepalend voor de inzet van het materiaal. Grote natuurvijvers die goed bereikbaar zijn kunnen bijvoorbeeld uitgegraven worden met onze mobiele kraan, terwijl het graafrestant afgevoerd wordt met tractor en kieper, of mogelijk herplaatst wordt elders op het perceel in de vorm van bijvoorbeeld een border. Op het moment dat de graafwerkzaamheden kleiner van stuk zijn, bijvoorbeeld het uitgraven van een koivijver achter een rijtjeswoning, is het verstandiger om de beschikbare minikraan en bijbehorende afvoermogelijkheden te kiezen voor het project. Zoals u begrijpt zijn er genoeg mogelijkheden. Uw vijver laten uitgraven in Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal of de regio? Bij ons kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden:

  • Natuurvijver laten graven in de provincie Groningen
  • Koivijver laten uitgraven Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal
  • Steiger laten aanleggen met rupskraan op een ponton
  • Siervijver laten uitgraven Groningen
  • Grond tuinvijver laten afvoeren
  • EPDM-koivijver op de plaats hijsen met kraan

Uw idee machinaal vertaald naar een prachtige tuinsituatie

Kielman Grondverzet neemt bij het de totale oplevering van uw vijver enkel een voorbereidende rol in: het landschap wordt machinaal voorzien van het gewenste grondverzet. De daadwerkelijke aanleg van de tuin is hierbij de taak voor uzelf, of mogelijk een tuinarchitect i.s.m. een hovenier naar keuze. Ons machinepark bestaat uit rupskranen, tractoren, kiepwagens, mobiele kranen, minikranen, een knikmops (minishovel) en divers materiaal in de vorm van trilplaten etc.

Een persoonlijke aanpak staat garant voor een mooi resultaat!

Voordat de werkzaamheden kunnen starten, hechten wij veel waarde aan de wensen van de klant: is het uiteindelijke doel helder, of “zwemt” men nog in de mogelijke keuzes? Is er behoefte aan advies op maat? En zijn er factoren die het streven bemoeilijken? Op basis van onze ervaring en met een goed luisterend oor voorzien we u graag van passend advies en stipte, zorgvuldige werkzaamheden volgens afspraak.

Vijver laten uitgraven in Winschoten, Scheemda, Vlagtwedde of de regio? We horen het graag!

Direct van start?

Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: