Tuin laten aanleggen in de provincie Groningen?

Kielman Grondverzet bereidt u voor op de komst van de hovenier!

Vooral tijdens de bouw van nieuwbouwwoningen en nieuwbouwprojecten werken wij met bouwbedrijven en hoveniers samen om de overgang van “bouwput” tot leefbaar perceel te realiseren. Na afloop van de bouw van bijvoorbeeld een nieuwbouwwoningen is het aanleggen van de tuin al snel een project an sich, terwijl dit ook prima gedaan kan worden terwijl er bij de bouw de laatste fase voor oplevering is aangebroken. Sterker nog, het kan zelfs een kostendempend effect met zich meebrengen.

Bouwafval afgevoerd, schone grond er op.

Kielman Grondverzet beschikt over tractoren, kiepers, kranen en shovels, waarmee het ontstane bouw- en/of groenafval eenvoudig en vlot afgevoerd kan worden. Op iedere rit dat er afgevoerd wordt, kan er – indien gewenst – schone zwarte grond meegenomen worden naar het perceel. Dit scheelt aanzienlijk in de tijd en hiermee legt u in een mum van tijd een prachtig, ge√ęgaliseerd perceel aan. De ideale basis voor een functionele tuin, een siertuin of een combinatie van beide. Indien het perceel in hoogte sterk afloopt, bestaat er ook de mogelijkheid om betonnen wandelementen te laten plaatsen, zodat waterpas met een lichte afwaterglooiing tot de mogelijkheden behoort.

Uw tuin klaar voor de hovenier of de creatieve bewoner!

Nadat het perceel strak opgeleverd is en grote kaders gezet zijn (bijvoorbeeld het grof uitgraven van een grotere vijver) is het tijd om ons werk over te dragen aan de hovenier, zodat de tuin logisch en geheel naar wens ingericht kan worden. Uiteraard kunnen we u tijdens de werkzaamheden al voorzien van voorbereidend advies, maar de inhoudelijke kennis over diverse flora & fauna laten we over aan uzelf of de specialist. Uw tuin laten uitgraven in Winschoten, Scheemda, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal of de regio? Kielman Grondverzet is u graag van dienst!

Direct contact? Wij helpen u graag. Bel 06 27 32 07 16