Kielman Grondverzet – tuin voorbereiden op kunstgras

Een strakke oppervlakte creëert het mooiste resultaat!

Meer dan voorheen wordt bij ons de vraag gesteld of het mogelijk is om relatief grote oppervlaktes kunstgras te plaatsen achter voornamelijk nieuw gebouwde of nieuw te bouwen woningen. Voor levering van kunstgras kunnen wij u adviseren vanuit ons netwerk, maar hoofdzakelijk kunt u bij ons terecht voor voorbereidingswerkzaamheden. Kunstgras vergt de juiste voorbereiding. Indien er onvoldoende of onjuist geëgaliseerd wordt, is de ondergrond ongeschikt om kunstgras op te laten leggen. Oneffenheden blijven – meer dan bij natuurgras – permanent zichtbaar. Beter voorkomen dan genezen!.

Hoe gaan we te werk?

Dit is in alle gevallen afhankelijk van de situatie. In een notendop: allereerst wordt het beoogde eindresultaat met u besproken, voordat de keuze voor aanvullen of afgraven gemaakt kan worden. Vervolgens wordt de grond waterpas geëgaliseerd met behulp met één van onze kranen en onze knikmops met zelfsturend egalisatieraam. Afrondend wordt het geheel voldoende verdicht en volledig strak opgeleverd, zodat het leggen van het kunstgras een relatief eenvoudige klus zal zijn.

 

Direct van start?
Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact
We staan u graag te woord
Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: