Uw tuin laten aanleggen in Veendam, Wildervank of Muntendam?

Kielman Grondverzet helpt u bij het grove werk en maakt het geheel gereed voor de hovenier!

Als een tuin langere tijd achterstallig onderhouden is, zie je op een gegeven moment letterlijk en figuurlijk door de bomen het bos niet meer. Het geheel raakt overwoekerd, bestrating raakt uit het verband, overal is te veel van en het geheel is niet meer leefbaar. Op zo’n moment is het herstel van een tuin vaak kostbaarder en meer werk, dan opnieuw starten met een schone lei. Natuurlijk is het wel zo dat herplanting van bepaalde struiken of planten mogelijk moet blijven, maar een frisse start is de beste keuze. Kielman Grondverzet heeft een uitgebreid machinepark waarmee ieder formaat tuin voorzien kan worden van een frisse start. Van grote mobiele kraan met tractor en dumper tot minikraan met minishovel en container, voor iedere tuin bieden we een passende oplossing.

Eerst afgraven, dan herinrichten met Kielman Grondverzet

Op basis van de inrichting van uw tuin starten we met het afgraven en afvoeren van het overbodig geworden materiaal. Vervolgens wordt de tuin ge√ęgaliseerd met zwarte grond, geel zand of een combinatie van beide, waarbij we nauwkeurige plaatsing en bewerking van de bodem in acht nemen, zodat u een fraaie basis voor een nieuw aan te leggen tuin opgeleverd krijgt. Naast zwarte grond en geel zand leveren wij ook diverse andere soorten bodem(verharders), zoals grind, split, en gebroken puin ter versteviging.

Klaar voor de hovenier of uw eigen tuininrichting!

Onze werkzaamheden eindigen bij het opleveren van het grondverzet. Dit houdt in dat wij geen tuinaanleg, beplanting en diverse (hout)constructies leveren. Wel denken wij voorafgaand aan de werkzaamheden met u mee over de uiteindelijke invulling van uw tuin: moet er rekening gehouden worden met hemelwaterafvoer? Waar kunt u genieten van de meeste zonuren? Hoe wordt de indeling creatief, of juist logisch en functioneel? Of wilt u wellicht een leefgedeelte en een functioneel gedeelte? Op basis van onze ervaring kunnen we u hier uitstekend mee van dienst zijn. Omdat iedere situatie een andere aanpak verlangt, is het het handigst om gezamenlijk te inventariseren. Wij zijn u in ieder geval graag van dienst met tuinaanleg in Veendam, Wildervank, Muntendam en de regio!

Contact met Kielman Grondverzet

Direct contact? Wij helpen u graag. Bel 06 27 32 07 16, of vul het contactformulier in.