Kielman Grondverzet – Tuin laten egaliseren provincie Groningen

Tuin laten egaliseren Winschoten, Stadskanaal, Veendam en de regio

Een vlak en netjes geëgaliseerd grasveld ziet er goed uit. Maar in veel gevallen zijn er in de loop der jaren meerdere ideeën op een tuin losgelaten. Perkjes, vijvers, boompjes, paadjes, pergola’s en overkappingen bijvoorbeeld. Hierdoor wordt er gegraven, gebouwd en vindt aanpassing op aanpassing plaats, waardoor het geheel op den duur een soort van “groene reset” nodig heeft. Alles weer netjes, alles weer vlak.

Voor ieder formaat de juiste machines en apparatuur

Kielman Grondverzet is gespecialiseerd in het egaliseren van tuinen in de gehele provincie Groningen. Tuin laten egaliseren in Winschoten, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand of in de regio? We zijn u graag van dienst. Door een grote diversiteit in ons wagenpark zijn klussen van ieder formaat door ons uit te voeren, zonder dat er door externe huur van apparatuur vertragingen in de levertijd van de werkzaamheden ontstaan. Van rijtjeswoning tot riante villa, wij trekken het graag voor u vlak.

Hoe gaat het egaliseren van een tuin in z’n werk?

Dit is logischerwijs afhankelijk van de bestaande situatie. Indien er bijvoorbeeld grote hoogteverschillen aanwezig zijn (vroegere vijvers) is het nodig dat we dit afvlakken met één van onze kranen. Naast minikranen zijn ook grootformaat kranen beschikbaar. Hiermee is het uitgraven van struikpartijen en kleinere bomen en heggen ook geen probleem. Op het moment dat de grovere werkzaamheden uitgevoerd zijn, is het tijd om de nuance weer aan te brengen in de tuin. Frisse en schone zwarte grond, een minitractor en een kopeg worden hierbij ingezet om het geheel helemaal vlak te trekken. Indien gewenst kan er hierbij onder een helling gewerkt worden, zodat afwatering geen probleem vormt.

Zaaien en bemesten

Op het moment dat het werk met de kopeg er op zit, wordt er gekeken naar de indeling. Alles gras? We zaaien het voor u in en voorzien u van advies over de juiste bemesting. Een nieuw tuinontwerp? We leggen het graag gezamenlijk met u aan. En uiteraard geven we u op basis van ervaring altijd de juiste adviezen. Naast egalisatie en tuinindeling kunnen we u ook van dienst zijn met sierbestrating door Kielman Grondverzet.

Direct van start?

Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: