Klus voor een minikraan in Winschoten, Veendam, Stadskanaal?

Kielman Grondverzet werkt netjes, nauwkeurig en op maat!

Een minikraan is multifunctioneel inzetbaar en uitermate geschikt om een grote klus handwerk moeiteloos om te zetten in graafwerkzaamheden, ook en juist op moeilijk bereikbare plaatsen. Kielman Grondverzet verhuurt bemande minikranen in de regio Oost-Groningen, waarbij de minikranen voorzien kunnen worden van verschillende bakformaten en andere, hulpstukken voor bijvoorbeeld slopen, boren en puingraven. Afhankelijk van de klus die u voor ogen heeft, bieden wij altijd een passende maatwerkoplossing. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het laten uitvoeren van de volgende werkzaamheden:

  • Funderingsstrook laten graven door minikraan
  • Rioleringssleuf laten graven door minikraan
  • Het voorbereiden van schuttingen door een minikraan
  • Het uitgraven van heggen, struiken en planten
  • Tuin laten schoongraven door minikraan
  • Minikraan huren Winschoten, Veendam, Stadskanaal

Impressie van de werkzaamheden

Op de onderstaande foto’s kunt u zien hoe wij te werk gaan, welke materialen wij o.a. kunnen bieden en welke types werkzaamheden we uitvoeren.

Ervaring biedt nauwkeurigheid

Zodra er in relatief kleine ruimtes met de minikraan gewerkt moet worden, ontstaat er ook een kans op een schadesituatie. Wij zijn ons daar van bewust en werken altijd op basis van ervaring, zonder dat er overhaast keuzes gemaakt worden, waarbij er ongewenste situaties kunnen ontstaan. We spelen altijd in op bouwkundige en technische situaties en zijn daarnaast op de hoogte van alle geldende regelgeving, zodat de beoogde klus op de juiste wijze uitgevoerd wordt. Minikraan huren in Winschoten, Stadskanaal, Veendam of de regio? We zijn u graag van dienst!

Direct van start met de graafwerkzaamheden?

Wij vernemen het graag. Kielman Grondverzet is bereikbaar via 06-27320716. Uiteraard is het ook mogelijk om via onze website een aanvraag te plaatsen. Dan komen we binnen 24 uur bij u terug!