Het schoongraven van tuinen of nieuwe perken

Uw tuin volledig op de schop?

Haal uzelf geen onnodig werk op de hals en pak het grondig aan. Vooral bij relatief grote percelen merken wij dat de inzet van handig materieel op oliedruk bij het schoongraven van percelen onmisbaar is. Allereerst komt de minikraan of mobiele kraan uitstekend van pas om bestaande beplanting, kleine bomen en/of overwoekering aan te pakken. Op het moment dat het gehele perceel ontdaan is van bestaande ongewenste begroeiing, is het zaak om te starten met de indeling.

Wat verwacht u van uw tuin?

Een geheel dat past bij uw wens. Wordt het een prachtige natuurlijke leefomgeving? Worden de vierkante meters ingezet voor opslag of stalling? Of wordt uw tuin bijvoorbeeld gedeeltelijk gebruikt voor het houden van dieren? Voor iedere situatie is er een andere wens. Kielman Grondverzet is gespecialiseerd in het effectief inrichten van uw leefomgeving buiten. Met veel passie helpen wij u uw tuin te herstellen, in te richten en te onderhouden, waarbij we vaker de rol van grondverzetter innemen dan de rol van hovenier. Voor uw tuinverbouwing in Groningen zijn we beschikbaar

Welk materieel is beschikbaar?

Naast een minikraan en een mobiele kraan, beschikt Kielman Grondverzet over een shovel, een grote trilplaat, een legapparaat voor bestrating en daarnaast diverse randapparatuur ten behoeve van de eerder genoemde machines. Wij gaan graag met u in overleg over uw wensenpakket en maken vooraf altijd duidelijke afspraken over de geleverde diensten, de termijn en de manier waarop er gewerkt wordt.

Direct contact? Wij helpen u graag. Bel 06 27 32 07 16

Direct van start?

Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: