Infratechniek

Grond, weg- en waterbouw

Aannemer voor infratechniek Groningen? Kielman Grondvezet levert dienstverlening op maat. Hierbij zijn de werkzaamheden die voor diverse opdrachtgevers uitgevoerd worden vaak voorbereidend van aard. Er kan bijvoorbeeld gedacht worden aan diverse werkzaamheden in de hoek van de Geotechniek, waarbij er gewerkt wordt aan funderingen, tunnels en o.a. damwanden. Maar ook in de verkeerstechniek en in de waterbouw worden er werkzaamheden uitgevoerd.

Watermanagement? Kielman Grondverzet werkt met u mee.

Dijken, sloten en sluizen zijn onderhoudsgevoelige objecten. Het verstevigen, onderhouden, uitbreiden en/of verplaatsen kan hierbij aan de orde komen. Het materieel dat hiervoor ingezet dient te worden is vaak relatief groot en specialistisch van aard. Kielman Grondverzet heeft deze materialen vanuit eigen machinepark beschikbaar en is hierdoor in staat relatief grote projecten op het gebied van watermanagement aan te nemen. Omdat deze werkzaamheden nogal uiteenlopend van aard zijn, is een compleet overzicht bieden een lastige taak. Mocht u concrete vragen hebben en bepaalde (on)mogelijkheden willen bespreken, dan kunt u contact opnemen via deze pagina.

Fotoimpressie watermanagement – Kielman Grondvezet

Een opsommend overzicht van ons dienstenpakket:

Infratechniek als onderdeel binnen ons dienstenpakket

Gecombineerd met grondverzet, tuinaanleg en verharding maakt het uitvoeren van infratechniek werkzaamheden ons dienstenaanbod compleet en overzichtelijk. Het blijkt dat werkzaamheden in de praktijk vaak nauw verwant zijn. Bijvoorbeeld het aanleggen van drainage bij agrariërs. Nadat het systeem geplaatst is, moet er vaak opnieuw gezaaid worden en wordt er gevraagd of de omringende sloten gemaaid kunnen worden. Door een compleet dienstenpakket te bieden, voorzien wij u graag op maat.

Kunnen we u informeren? We horen het graag.