Kielman Grondverzet – onverharde paden verharden of verdichten

Zandwegen, oprijlanen en dijkpaden

Kielman Grondverzet is gespecialiseerd in het verharden van relatief grote oppervlaktes. Allereerst is het belangrijk om te weten wat er in welke situatie exact met “verharden” of “verdichten” bedoeld wordt. Wij benaderen deze begrippen in de breedste zin van het woord. Het verharden van bestaande zandpaden kan bijvoorbeeld bestaan uit het aanleggen van een klinkerpad, maar bijvoorbeeld ook uit het plaatsen van Stelcon betonplaten. Bij het verdichten van onverharde paden of oprijlanen zorgen wij ervoor dat het geheel beter begaanbaar wordt. Bijvoorbeeld door het uitrijden van gebroken puin, of als het een oprijlaan betreft het voorbereiden, storten en aanrijden van diverse grind- en splitsoorten.

Beschikbaar Materieel voor verharding

Omdat de verhardingswerkzaamheden redelijk groot zijn qua oppervlakte, is het noodzakelijk om relatief groot materieel in te zetten. Kielman Grondverzet beschikt over tractoren, kiepwagens, een knikmops met diverse hef- en vlakmogelijkheden en daarnaast ook over een legmachine voor betonklinkers. De toelevering van materialen in bulk wordt ook geregeld.

Maar eerst: de mogelijkheden inventariseren

In veel gevallen merken wij dat onze klanten voorafgaand aan het contact reeds een besluit genomen hebben over de manier waarop een project uitgevoerd moet worden. Vaak goede ideeën, waarbij de uitwerking enkel bij ons komt te liggen. Echter, mocht het om praktische en/of financiële redenen aantrekkelijker zijn een andere projectroute te varen, waarbij er een vergelijkbaar of beter resultaat behaald wordt, dan aarzelen wij niet u dit mede te delen en onderdeel te maken van hetgeen we uit zullen voeren. Alleen op basis van goed overleg komen de mooiste resultaten bovendrijven.

Waarvoor kunt u bij Kielman Grondverzet terecht?

  • Het verharden van zandpaden, oprijlanen en dijkwegen
  • Het verdichten van grindpaden, puinpaden en oprijlanen
  • Levering van split, grind en aanverwant materiaal in bulk
  • Levering van klinkers en andere bestratingssoorten

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: