Kielman Grondverzet – Sierbestrating Groningen, Drenthe en Friesland

Sierbestrating op maat

Sierbestrating Groningen – een mooi stuk sierbestrating zorgt ervoor dat uw tuin er zomers prachtig bij ligt en ’s winters goed begaanbaar is. Kielman Grondverzet levert en legt sierbestrating in alle soorten, maten en kleuren door de gehele provincie Groningen, de kop van Drenthe en het oosten van Friesland. Welk type bestrating, de hoeveelheid en de manier waarop het gelegd wordt, zijn onderhevig aan persoonlijke voorkeur, de stijl van uw woning of tuin, maar bijvoorbeeld ook de kleur waarin uw kozijnen geverfd zijn.

Passend advies sierbestrating

Op basis van ervaring adviseren we u graag. Kielman Grondverzet heeft op het gebied van sierbestrating laten leggen in Groningen alles binnen het bedrijf beschikbaar; zowel mankracht, machines als korte lijnen met voordelige leveranciers staan tot uw beschikking. Ook is het het vermelden waard dat machinaal leggen bij Kielman Grondverzet een optie is. Hiervoor is de juiste machine aanwezig.

Bestratingskeuze en legmateriaal

Op het moment dat u de keuze uit het type bestrating, het legpatroon en de plaatsen waarop het gelegd moet worden gemaakt heeft, beginnen wij bij de basis. Een goede voorbereiding is het halve werk. Het egaliseren van het zandbed voeren wij met uiterst hoge precisie uit, zodat wat strak is ook strak blijft. Trillen is hierbij noodzakelijk. Hiervoor hebben wij zowel een zware Wacker als lichtere trilplaten beschikbaar.

Afwerking en oplevering sierbestrating

Een goede afwerking is bij mooie sierbestrating belangrijk. Zo houden we eer van ons werk en kunt uit de voeten met een mooi stuk sierbestrating op maat. De prijs van sierbestrating in Groningen is logischerwijs niet eenduidig te zeggen. Hierover gaan we graag met u in overleg, waarbij we al kunnen stellen dat er voor iedere situatie een passende oplossing klaar ligt.

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: