Oprit laten bestraten in Groningen?

Kielman grondverzet – vlot, strak en netjes afgewerkt

Bij het laten bestraten van uw particuliere of zakelijke oprit komen er een aantal keuzes aan bod voordat voordat er met de daadwerkelijke werkzaamheden gestart kunnen worden. Omdat Kielman Grondverzet in de loop der jaren ruimschoots ervaring heeft opgebouwd met het bestraten van diverse opritten, parkeerhavens en vergelijkbare projecten, kunnen we u hier de juiste ondersteuning bij bieden.

Welke keuzes worden er gemaakt?

Ten eerste is het van belang de huidige situatie in kaart te brengen. Moet er oude bestrating gerooid worden? Of moet er juist bestaande tuin uitgegraven worden om vervolgens een voorbereidend zandbed te leggen? Is het aanleggen van parkeerplekken een optie? En hoe gaat de praktijk straks in z’n werk op het moment dat alles aangelegd is? Kielman Grondverzet biedt hierin altijd advies op maat, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

We denken met u mee

Naast indelingskeuzes zijn ook esthetische keuzes van belang. Welk type steen en welke kleur sluit netjes aan bij uw woning of bedrijfspand? Hoe kan door diverse beschikbare legpatronen de visuele nadruk van uw straatwerk juist op de breedte of op de lengte van de oprit gelegd worden? En hoe kan er een handige manier gevonden worden om het water goed af te voeren? Allemaal details die gezamenlijk ervoor zorgen dat u mooi en compleet straatwerk geleverd krijgt.

Automatisch en kostenbesparend leggen

De oppervlakte bepaalt in veel gevallen de manier waarop de bestrating gelegd wordt. Kielman Grondverzet beschikt naast vakkundige mensen ook over een grote klem die voor op onze shovel geplaatst wordt, zodat er na een goede voorbereiding met waterpas en trilplaat vlot meters gemaakt kunnen worden. Dit ziet er als volgt uit:

Oprit laten bestraten Groningen – passend advies

Het is voor ons van belang dat u weloverwogen een start maakt met het bestraten van uw oprit in Groningen. Daarom voorzien wij u – voorafgaand aan de daadwerkelijke werkzaamheden – graag van passende informatie. Dit heeft een beter eindresultaat als gevolg. Wilt u advies over onze werkzaamheden en de producten die wij hiervoor leveren, neem dan gerust contact op!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: