Machinaal bestraten Groningen

Van tijdrovend naar hoog efficiënt

Het leggen van sierbestrating blijft in veel gevallen arbeids- en kostenintensief handwerk, maar om meters te kunnen maken met betonklinkers, bermblokken of bijvoorbeeld waterpasserende tegels, is machinaal bestraten een uitermate geschikte methode om uw oprit of berm vlot bestraat te krijgen. Kielman grondverzet beschikt over het juiste materiaal om dit gehele proces uit te voeren.

Hoe werkt machinaal bestraten?

Allereerst wordt samen met de opdrachtgever de uitgangssituatie nauwkeurig besproken: waar wordt er bestraat, hoe wordt het machinaal bestraten voorbereid, hoe en wanneer wordt er bestraat en binnen welke termijn wordt het geheel opgeleverd? Op het moment dat dit geheel duidelijk is kan er begonnen worden met de voorbereiding, waarbij een egaal, mogelijk glooiend zandbed, eventueel ondersteund door gebroken puin wordt gezien als uitgangspunt. Pas als dit volledig voorbereid is kan er daadwerkelijk begonnen worden met machinaal bestraten.

Het machinaal bestraten

Voor het machinaal bestraten heeft Kielman Grondverzet meerdere mobiele kranen, rupskranen en knikmopsen beschikbaar, die beschikken over wisselgereedschap dat geschikt is voor het machinaal bestraten. Omdat beelden in dit geval meer dan woorden zeggen, tonen we graag deze foto’s:

Van oprit tot complete polderweg

Zoals de foto’s tonen is machinaal bestraten geschikt voor zowel particuliere doeleinden (oprit, tuinpad etc.) als voor het aanleggen van relatief grote projecten, zoals de foto’s van de polderweg die we in het kader van de kleirijperij hebben aangelegd. De mogelijkheden zijn, zoals u begrijpt, legio.

Direct van start met machinaal bestraten in Groningen?

We horen graag van u, we staan u graag te woorde

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: