Bestrating laten voorbereiden Winschoten, Hoogezand, Stadskanaal

Kielman Grondverzet werkt vlot, nauwkeurig en volgens afspraak.

Voor een strak gelegde oprit of een fraai aangelegd stuk sierbestrating is de juiste voorbereiding essentieel. Naast de keuze voor de passende stenen dient de ondergrond op de juiste wijze voldoende verhard te worden. Het zou natuurlijk zonde zijn om na alle moeite van het leggen van de bestrating gedeeltelijke verzakkingen van de ondergrond te moeten constateren. Op het gebied van voorbereiding voor bestrating levert Kielman Grondverzet geel zand, woudzand en eventueel gebroken puin in geval van zware belasting. Aanvullend hebben wij een machinepark beschikbaar waarmee alle denkbare werkzaamheden op het gebied van bestrating uitgevoerd kunnen worden.

Compleet machinepark voor een optimaal resultaat

Op het moment dat er een compleet nieuwe situatie gecreëerd moet worden is onze mobiele kraan geschikt om in samenspan met de grote kieper het geheel volledig af te graven zodat geel zand aangevoerd kan worden. Is de te bewerken ruimte qua formaat beperkt? Dan werken we graag met onze minikraan om ook op kleine oppervlaktes het geheel machinaal te kunnen voorbereiden. Na aanvoer van geel zand beschikken wij over een grote trilplaat waarmee de ondergrond voldoende verdicht kan worden. Aansluitend kan de ondergrond machinaal gewaterpast worden en indien gewenst ook machinaal bestraat worden. Hiermee bieden wij een compleet geautomatiseerd bestratingsconcept, waarbij alle relatief zware en repetitieve handelingen door machines uitgevoerd kunnen worden. Dit werkt vlotter, nauwkeuriger en hierdoor kostenbesparend. Uiteraard is het zo dat niet iedere situatie hetzelfde is, waardoor handwerk altijd betrokken blijft bij het uitvoeren van de klus.

Contact

Bestrating, sierbestrating of de voorbereiding hierop lokaal laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf? Bij Kielman Grondverzet maken we graag kennis met u en uw wensen. Neem hiervoor contact op via onze website of geef ons een belletje.