Verkeerstechniek provincie Groningen

Kielman Grondverzet werkt aan de bouw van bruggen, rotondes en allerlei infra!

Door de continu toenemende drukte in het verkeer wordt er steeds meer verwacht van ons wegennetwerk. Het is niet alleen zaak dat alles logisch op elkaar aansluit om zo een vloeiende stroom en vlotte doorloop van het verkeer te realiseren. Ook is het zaak dat onze infrastructuur onderhouden wordt en dat alle ontwikkelingen op peil blijven met de eis die er vanuit de groeiende bevolking ligt. Hierbij is voorbereidend of aanpassend grondverzet onontkoombaar. Kielman Grondverzet werkt aan de verbetering van de infrastructuur. Vooral binnen Noord-Nederland voeren wij werkzaamheden uit binnen diverse projecten en in diverse gemeentes. Hierbij kan er bijvoorbeeld gedacht worden aan het volgende:

  • Voorbereiding voor de aanleg van fietspaden
  • Het uitgraven van rotondes, kruispunten en wegverbredingen
  • Het aanleggen van op- en afritten
  • Horizontale boringen onder bestaand wegdek
  • Het voorbereiden van de aanleg van laadstations
  • Het uitgraven van waterkeringen
  • De voorbereiding van de aanleg van bruggen

Tal van werkzaamheden, tal van benaderingen. Hoe gaan we van start?

Omdat de werkzaamheden zo divers van aard zijn, is het lastig om via deze pagina het volledige dienstenpakket op het gebied van verkeerstechniek uiteen te zetten. Mocht u daarom informatie verlangen of benieuwd zijn naar onze diensten, dan is het handig om een ori├źnterende kennismaking te starten. We zijn u met ons omvattende materiaalpark graag van dienst en gaan een uitdaging op het gebied van tijd en omvang nooit uit de weg.

Direct contact – we helpen u graag op weg.

Via deze pagina is het mogelijk om een eerste aanvraag te plaatsen. Op basis hiervan nemen we contact met u op over alle (on)mogelijkheden. We zijn u graag van dienst!