Kielman Grondverzet – Waterbouw Groningen

Partner in dijkaanleg, sloten en sluizen

Kielman Grondverzet is gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe dijken en het onderhouden van bestaande dijksystemen. Daarnaast bezitten wij over de juiste apparatuur om horizontaal te boren. Dit maakt dat we nieuwe sloten of afwateringssystemen kunnen bouwen, en dit vervolgens ook via nieuwe duikersystemen aan kunnen sluiten op bestaande waterinfra.

Voor welke werkzaamheden kunt u o.a. bij ons terecht?

  • Het laten graven van sloten in het Oldambt, Westerwolde en aanliggen gemeentes
  • Dijkonderhoud provincie Groningen
  • Dijkaanleg provincie Groningen
  • Sluis laten uitgraven en plaatsing sluis voorbereiden Groningen
  • Horizontaal gestuurd boren onder wegen, bijv. t.b.v. waterdoorvoer

Kleirijperij

In het verlengde van waterbouw liggen onze vaste werkzaamheden voor de kleirijperij. Hier wordt slib tot klei “gerijpt”. Via verschillende projecten wordt de effectiviteit (en hiermee de haalbaarheid) van kleirijperij onderzocht. Kielman Grondverzet voert met verschillende, relatief grote rupskranen deze werkzaamheden ten behoeve van het drogingsproces uit.

Aanvullende informatie over kleirijperij leest u hier

Sloot laten uitgraven, dijk laten versterken of plaatsing sluis laten voorbereiden?

Kielman Grondverzet is bereikbaar voor projecten van ieder formaat. Van het laten uitgraven of laten schoongraven van een relatief kleine sloot langs een particuliere woning, tot de verbetering van dijksystemen langs de kustlijn, wij zijn u graag op de juiste schaal met het juiste materieel van dienst! Omdat ieder project verschilt is het het handigst om telefonisch contact met ons op te nemen, zodat we u direct kunnen informeren over de (on)mogelijkheden en – indien nodig – alternatieven aan kunnen dragen. We horen het graag!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: