Bodemsanering – Kielman Grondverzet

Afgraven en afvoeren – wij zijn u graag van dienst

Een schonegrond verklaring is in sommige gevallen een gemeentelijk vastgestelde vereiste voordat er bijvoorbeeld een nieuw bouwproject gestart mag worden. Het kan zo zijn dater op de desbetreffende plaats ooit een tankstation gevestigd was bijvoorbeeld. Het saneren van de grond houdt in dat de bestaande bodemlaag tot op een gemeentelijk vastgestelde diepte afgegraven wordt en dat de mogelijk verontreinigde grond vakkundig op de juiste wijze afgevoerd wordt. Kielman Grondverzet voert deze werkzaamheden uit, zodat er aan de gestelde norm voldaan kan worden. Uiteraard is het zaak om voorafgaand aan dit project doelmatig aan de slag te gaan, zodat de uitkomst voor zowel opdrachtgever als uitvoerende partij geheel naar wens zullen zijn.

Van afgraven naar opbouwen, hoe gaat het in z’n werk?

Nadat de bodem gesaneerd is, kan de opbouw van het project vanaf nul beginnen. Kielman Grondverzet beschikt over alle mogelijke machines om in dit vervolgtraject te voorzien. Afhankelijk van het type onroerend goed dat geplaatst wordt, worden er in overleg met Kielman Grondverzet keuzes gemaakt over de juiste insteek. Hoeveel m3 woud- of geel zand moet er geleverd worden? Dient er aangetrild te worden? Is er een funderingsstrook nodig? En zo ja, moet deze in samenspraak met een architect en/of bouwonderneming uitgediept worden? Er zijn – zoals u begrijpt –
tal van scenario’s mogelijk na afloop van bodemsanering. Wij ondersteunen u hierbij graag en leveren al onze producten en diensten volgens vooraf overeengekomen afspraken.

Direct aan de slag? Wij helpen u graag!

Bodemsanering in Groningen, Drenthe of Friesland? We zijn u graag van dienst. Voordat u ons telefonisch of per mail benadert, vragen wij u alvast na te denken over de (on)mogelijkheden bij de opdracht, zodat we u direct de juiste handvaten kunnen reiken.

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: