Beton- en staalconstructies voorbereiden

Kielman Grondvezet is u graag uw voorbereidend bouwpartner

Voordat er daadwerkelijk gebouwd kan worden aan een woning, schuur of bedrijfspand is het storten van beton eigenlijk in alle gevallen de eerste stap. Kielman Grondverzet graaft funderingsstroken en ruimtes voor betonplaten. De werkzaamheden kunnen op basis van tekeningen worden uitgevoerd en ook kunnen wij u ondersteunen bij het uitzetten van bepaalde grondpunten waarbinnen de fundering gestort moet worden. Afhankelijk van hetgeen er gebouwd moet worden is de materiaalkeuze hierbij van belang. Voor een funderingsstrook van 80 cm hebben wij een bak op maat beschikbaar, maar ook breder, smaller en dieper is voor ons geen probleem. Mocht de funderingsstrook zich op een benarde plek bevinden, bijvoorbeeld naast de woning waar een smalle schuur gezet wordt, dan kunnen wij ook relatief dicht bij bestaande muren graafwerkzaamheden verrichten.

Aan- en afvoer van zand

Bij het graven van funderingsstroken of putten voor complete woningen ontstaat een flinke hoeveelheid overtollige grond. De afvoer hiervan verzorgen wij indien gewenst door inzet van traktoren en kiepers, waarbij er ook direct geel zand aangevoerd kan worden.

Prijs

De werkzaamheden voor het voorbereiden van beton- en staalconstructies zijn uiteenlopend van aard. Eigenlijk is ieder project anders en is het aantal uren dat samenhangt met een project dan ook verschillend. Om inzicht te krijgen in uw situatie is het handig om hierover ons kort telefonisch of per mail te berichten zodat we inzicht krijgen in de werkzaamheden die verricht moeten worden en kunnen wij u voorzien van advies en hiermee samengaand een prijsindicatie geven.

Direct van start?

Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: