Inpandig sloopwerk voor herontwikkeling

Kielman Grondverzet werkt zorgvuldig binnen de gestelde kaders

Het herontwikkelen van bouwstructuren kan om verschillende redenen interessant zijn voor de eigenaar van het onroerende goed. Ook kan er door gemeente of overheid een beschermde status op het pand liggen, waardoor slopen en nieuwbouw simpelweg onmogelijk is. Herbestemming is dan een logisch gevolg, waarbij vaak sloopwerkzaamheden komen kijken. Kielman Grondverzet levert sloopdiensten in het kader van herontwikkeling. Inpandig kan er dan bijvoorbeeld gedacht worden aan het verwijderen van muren, wanden en aanvullende vaste inventaris. Van ziekenhuis tot appartementencomplex, in principe is alles mogelijk.

Welk materieel wordt er ingezet?

Dit is sterk afhankelijk van het project. Wel is het goed om te vermelden dat Kielman Grondverzet een machinepark heeft waar alle benodigde materialen aanwezig zijn. Mobiele kranen, minikranen, tractoren, kiepers en mogelijkheden tot containervervoer. Dit maakt dat we een compleet dienstverleningspakket op het gebied van sloopwerkzaamheden in Groningen kunnen bieden.

Waarvoor kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht?

  • Inpandige sloopwerkzaamheden in priv√©woningen
  • Inpandige sloopwerkzaamheden in overheidsgebouwen en utiliteitsbouw
  • Sloopwerkzaamheden binnen gestelde kaderes in monumentale gebouwen
  • Restauratiesloop in (voormalige) ziekenhuizen, zwembaden, woningpanden, bibliotheken etc.

Op welke termijn kunnen we iets voor u betekenen?

Dit is sterk afhankelijk van het project en onze planning. Daarom is het leggen van telefonisch contact een goede eerste stap richting een prettige samenwerking. Zie hiervoor onderstaande details.

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: