Tuinaanleg – van overwoekering naar oplevering

Een benadering op maat – doen wat bij u past.

Voordat de daadwerkelijke nieuwe tuinaanleg of vervanging van het gazon plaats kan vinden, vindt er verhelderend overleg plaats. Dit biedt duidelijkheid en zorgt voor een oplevering van het project in overeenstemming met de verwachting. Kielman Grondverzet gaat na een eerste kennismaking graag met u in gesprek over verschillende benaderingen, waarin ook de adviserende rol ingenomen wordt. Niet alleen het uiteindelijke plaatje telt. Zaken als onderhoudsgemak, advies met betrekking tot beplanting en de mogelijke aanleg van een bepaald type passende (sier)bestrating komen aan bod.

Gazonvervanging, aanleg en onderhoud.

Het vervangen van een compleet gazon lijkt een omvangrijke klus, waarbij er ontzettend veel rotzooi, chaos en zand op de betreffende plek ontstaat. Dit valt echter reuze mee. Door de inzet van een (mini) graafmachine i.c.m. een grote frees kan er relatief snel een geschikt zandbed op bijna iedere gewenste hoogte of diepte gerealiseerd worden. Nadat de grove lijnen uitgezet zijn, wordt de kopeg-zaaimachine ingezet om het geheel vlot, egaal en met het gewenste type gras in te zaaien. Afhankelijk van de tijd van het jaar (bij gras voornamelijk voor- en najaar) adviseren wij graag over beregening, kalk, (kunst)mest en de invloed hiervan op het nieuw aangelegde gazon.

Foto’s – Gazonvervanging, Tuinaanleg & Onderhoud

Berichten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.