Woning laten slopen voor nieuwbouw

Kielman Grondverzet is u graag van dienst!

De situatie op de woningmarkt zorgt er momenteel voor dat sloopwerkzaamheden aan verouderde, bestaande bouw relatief vaak uitgevoerd moeten worden. Kielman Grondverzet is gespecialiseerd in het vakkundig en verantwoord slopen van bestaande woning- en utiliteitsbouw.

Wat komt er kijken bij deze sloopwerkzaamheden?

Het slopen van bestaande woningen lijkt betrekkelijk eenvoudig. Maar de bestaande structuren worden niet voor niets gesloopt. Regelmatig krijgen wij bij onze werkzaamheden te maken met slooprisico’s, die van tevoren in kaart moeten worden gebracht. In samenspraak met de opdrachtgever wordt van tevoren besloten welke werkzaamheden exact plaats moeten vinden, hoe het geheel afgevoerd wordt en op welke termijn alles opgeleverd wordt. Naast de planning is het zaak om te kijken of er problemen kunnen ontstaan tijdens graafwerkzaamheden en of er sprake is van het afvoeren van (potentieel) gevaarlijke oude bouwmaterialen.

Welke werkzaamheden voeren wij uit?

De sloopwerkzaamheden op bouwpercelen kunnen als volgt gecategoriseerd worden:

  • Het laten slopen van dak en dakconstructies in Groningen
  • Buitenmuren, gevels en wandconstructies laten slopen
  • Oude fundering laten afgraven door sloopbedrijf
  • Oude betonvloeren laten slopen
  • Puin, houtwerk en oud beton laten afvoeren door sloopbedrijf

Hoe kunt u ons bereiken?

Om volgens planning te kunnen blijven werken verzoeken we u per mail contact op te nemen, en alvast enige informatie over het project (oppervlakte, aanwezige bouw, relevante details) mee te sturen. Op basis hiervan zullen we u telefonisch of per mail informeren over de mogelijkheden en de termijn.

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: