Sloopwerkzaamheden Groningen

Kielman Grondverzet is u graag van dienst!

Op zoek naar professionele sloopwerkzaamheden in Winschoten, Hoogezand, Veendam en de regio Oost-Groningen? Kielman Grondverzet levert alle werkzaamheden vanuit eigen machinepark en met eigen personeel! Onze ervaren professionals en up-to-date machines zijn gespecialiseerd in het slopen van woningen, oude loodsen, panden en schuren.

Onze machines

Kielman Grondverzet werkt met grote nauwkeurigheid en op basis van de nodige ervaring, waarbij er gebruik gemaakt wordt van minikranen, midikranen, rupskranen, tractoren met dumpers en afvoercontainers (indien nodig). Ons machinepark is up-to-date en wordt bediend door gekwalificeerde en ervaren machinisten. Hierdoor kunnen wij het sloopwerk efficiënt en veilig uitvoeren, zonder onnodige overlast voor de omgeving.

Onze diensten omvatten onder andere:

  • Woning laten slopen provincie Groningen
  • Bedrijfshal laten slopen Groningen
  • Bedrijfsterrein laten schoon graven
  • Toelevering schone zwarte grond of geel zand

Werkwijze en contact

Kielman Grondverzet zorgt voor een veilige afvoer van het afval en laat de locatie schoon achter. Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, neem dan gerust contact met Kielman Grondverzet op voor meer informatie of een offerte. Direct contact? Wij helpen u graag. Bel 06 27 32 07 16

Direct van start?

Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: