Schuur laten slopen provincie Groningen

Kielman Grondverzet is u graag van dienst!

Bij aankoop van een andere woning of het veranderen van de indeling van uw perceel kan het voorkomen dat verouderde bouwwerken vernieuwd of enkel weggehaald moeten worden. Voordat eventuele nieuwbouw of bijvoorbeeld de het aanleggen van een nieuw gedeelte tuin plaats kan vinden, is het dan zaak om bestaande bouw te laten slopen. Kielman Grondverzet voorziet in deze dienstverlening. Hierbij kunt u denken aan het slopen van gemetselde schuren, het slopen van houtskeletbouw, het verwijderen van oude funderingsresten en het afvoeren van het resterende puin of ander afval.

Hoe gaan we te werk?

Dat het materieel dat wij inzetten de capaciteit heeft om te slopen, is voor ons geen nieuws. De uitdaging bij sloopwerkzaamheden ligt voor ons in het gestructureerd te werk gaan. De sloopwerkzaamheden dienen veilig, efficiënt en zonder onnodige hinder plaats te vinden. Ook nemen wij het afvoeren van ontstaan afval vanzelfsprekend op in ons takenpakket en zorgen wij voor een oplevering die exact aansluit op de vooraf met u afgesproken situatie.

Welk materieel is beschikbaar?

Naast een minikraan en grotere mobiele kranen, beschikt Kielman Grondverzet over tractors, kiepers en diverse apparatuur die de werkzaamheden vergemakkelijken. Wij gaan graag met u in overleg over uw wensenpakket en maken vooraf altijd duidelijke afspraken over de geleverde diensten, de termijn en de manier waarop er gewerkt wordt.

Direct contact? Wij helpen u graag. Bel 06 27 32 07 16

Direct van start?

Begin het seizoen goed en laat het ons weten!

Kom in contact

We staan u graag te woord

Het is mogelijk om ons telefonisch te bereiken op 06-27320716. Liever online contact opnemen? Vul het volgende formulier in: