Perceel laten egaliseren?

Kielman Grondverzet beschikt over zelfnivellerend materiaal!

Het machinaal voorbereiden van percelen waarop bijvoorbeeld een woning, loods of kantoorcomplex wordt gebouwd is een project an sich. De grond dient goed verdicht te worden en waterpas of (gedeeltelijk) op afschot gezet te worden. Zodra het hierbij om relatief grote oppervlaktes gaat, biedt de inzet van zwaarder materiaal met zelfnivellerende hulpstukken hierbij de ideale uitkomst. Kielman Grondvezet heeft voor deze werkzaamheden een JCB knikmops en een JCB dozer met extensies beschikbaar:

Toelevering geel zand, afvoer zwarte grond

Afhankelijk van de situatie waarin het perceel zich bevindt wordt er zwart zand afgegraven en afgevoerd, om (gedeeltelijk) vervangen te worden door geeld zand of woudzand, zodat er na oplevering met weinig aanvullend werk gestart kan worden met bijvoorbeeld een vloer en dekvloer. Het afvoeren en aanleveren van zand voeren wij uit met de beschikbare tractoren en kiepers, die in verschillende formaten beschikbaar zijn, zodat ieder perceel bereikbaar blijft voor de werkzaamheden.

Overig beschikbaar materieel

Het is mogelijk dat er langs de randen van het perceel sloten gegraven moeten worden, of dat er in het afgewerkte zandbed funderingssleuven gegraven moeten worden om de toekomstige bouw voor te bereiden. Hiervoor zijn er o.a. een mobiele kraan, een rupskraan en minikranen beschikbaar, zodat er voor iedere situatie een passende oplossing gevonden kan worden. Ook kan het laten uitgraven van riolering t.b.v. aansluiting op het bestaande netwerk op deze wijze voorbereid worden.

Perceel laten egaliseren in Winschoten, Scheemda, Hoogezand, Veendam – onze werkwijze

Ieder project is anders. Maar in de regel kan gesteld worden dat een duidelijke planning en concrete afspraken voorafgaand aan de start van de uit te voeren werkzaamheden bij ons centraal staan. Er wordt besproken wat de werkzaamheden inhouden, hoe dit logisch aangepakt kan worden en in welke termijn het geheel opgeleverd wordt. De kaders van de diensten en het te behalen resultaat zijn vooraf concreet, zodat er achteraf nooit onverwachte situaties kunnen ontstaan. Om een beeld te geven van de verschillende fases kunnen we stellen dat in veel gevallen het laten uitgraven van een perceel in Winschoten, Hoogezand, Scheemda, Stadskanaal of de regio er als volgt uitziet:

  1. Afvoer oude grond
  2. Toevoer geel zand / woudzand
  3. Verdichting
  4. Toevoer of afvoer geel zand / woudzand
  5. Egalisatie
  6. Aanvullende graafwerkzaamheden
  7. laten uitgraven in Winschoten, Scheemda, Hoogezand, Veendam, Stadskanaal of de regio? Kielman Grondverzet is u graag van dienst!

Van start met het laten egaliseren van uw perceel? We horen het graag! Wij zijn het gemakkelijkst telefonisch te bereiken op 06 27 32 07 16 maar per e-mail of via contact staan we u ook graag te woord.